Mircea Geoană, interviu la Trinitas: „Mergeți la Biserică, face bine! Credința nu e demodată niciodată. Sunt creștin ortodox român, asta-mi e identitatea” (VIDEO)

Mare surpriză! În noul sezon al unei emisiuni tip „interviu", de la Trinitas TV, invitat va fi Mircea Geoană, secretar general adjuct al NATO, posibil candidat la alegerile prezidențiale, susținut de PSD și cel mai probabil, și de PNL.

05 mai 2023, 09:07
Mircea Geoană, interviu la Trinitas: „Mergeți la Biserică, face bine! Credința nu e demodată niciodată. Sunt creștin ortodox român, asta-mi e identitatea” (VIDEO)

Și-a început deja campania? Niciodată nu a mai fost văzut fostul șef al PSD într-o astfel de ipostază.

În interviul acordat pentru Trinitas, Mircea Geoană a vorbit, printre altele, despre importanța spiritualității. El s-a descris drept creștin ortodox. „Asta e identitatea mea”, a comentat celebrul politician.

Iată câteva fragmente din interviul pentru Trinitas, care va fi difuzat în curând:

„Pe măsură ce în viață faci lucruri mai complicate, apreciezi mai mult lucrurile simple: sănătate, o zi cu soare, copiii, familia, prietenii. Deci pe măsură ce lucrurile par mai complicate, cu atât lucrurile simple sunt cele mai frumoase. Să ne bucurăm de fiecare zi pe care Dumnezeu ne-a dat-o pe acest pământ! Să avem grijă și de planeta asta, pentru că e tare frumoasă și de multe ori, și noi o cam siluim, dar poate, când începi să devii mai matur în viață, începi să apreciezi lucruri pe care, atunci când ești tânăr, nu le apreciezi atât de mult. 

Deci, sfatul meu, ascultați muzica care vă place, mergeți la spectacolele care vă plac, mergeți la Biserică, face bine! Mergeți la cei bătrâni, la cimitir, vorbiți cu ei, spuneți-le ce se mai întâmplă cu voi și cred că se bucură acolo sus, unde sunt și se uită la voi. 

Sunt creștin ortodox român și asta-mi este identitatea. Cred în continuare cu tărie că avem nevoie de aceste ancore spirituale. Credința este o ancoră spirituală, ea reprezintă un mod de a ne echilibra într-un fel și de a ne găsi identitatea în momente foarte dificile. Valorile profunde nu sunt depășite niciodată. Credința nu e demodată niciodată”, a declarat Mircea Geoană, printre altele.

De asemenea, în cadrul interviului s-a putut observa un aspect îmbunătățit al lui Mircea Geoană, semn că tratamentele pe care le-ar primi pentru diagnosticul despre care s-a discutat anul trecut funcționează.

 

Mircea Geoană, favoritul alegerilor prezidențiale din 2024

 

Emisiunea cu Mircea Geoană va fi difuzată la Trinitas TV, vineri, de la ora 20:00.

Mircea Geoană ar putea ajunge în turul al doilea al prezidențialelor din 2024, susținut de SUA și PSD+PNL, împotriva Laurei Codruța Koveși, susținută de USR și de Bruxelles, ori împotriva unui candidat AUR.

Mircea Geoană și-a mai încercat norocul la prezidențiale, în 2009, dar a fost învins de către Traian Băsescu.