Mircea Geoană: Nu am folosit bani de la CAS în campania electorală. Am muncit toată viaţa onest

Mircea Geoană a negat, la România TV, că ar fi folosit bani de la Casa de Asigurări de Sănătate în campania electorală pentru Preşedinţia României. Declaraţia lui Geană vine după ce un medic diabetolog, cercetat de procurori pentru falsificarea unor reţete, a declarat la România TV că a fost scos ţap ispăşitor în scandalul vechi de patru ani, pentru că bani de la Casa de Asigurări de Sănătate au dispărut în campania prezidenţială a lui Mircea Geoană. 

29 mart. 2013, 16:07
Mircea Geoană: Nu am folosit bani de la CAS în campania electorală. Am muncit toată viaţa onest

„Nu am auzit în viaţa mea de o bazaconie, o scorneală mai mare decât asta (…) Cum poate să spună cineva că am furat banii pacienţilor? De unde până unde aşa ceva? (…)Nu ştiu cine este medicul. Divulgaţi numele, pentru că îmi afectează mie imaginea. Am muncit toată viaţa onest”, a declarat Mircea Geoană la România TV.

Este o cumplită invenţie. Cum poate cineva să se gândească la aşa ceva. Nu este absolut nimic adevărat. Îmi provoacă atât de multă scârbă şi indignare„, a mai spus Geoană.

Doctorul care l-a implicat pe Geoană în acest scandal este acuzat că a prescris medicamente scumpe unor bolnavi fictivi, iar reţetele erau ulterior decontate la Casa de Asigurări de Sănătate de reprezentantul unei farmacii. El spune, însă, că banii au făcut picioare şi au luat-o spre politicieni.

„Atunci a fost Bazac (Ion Bazac – ministrul Sănătăţii), din câte ştiu eu. Farmaciile şi-au cerut banii pentru asta. Era campania lui Mircea Geoană. N-au avut bani şi se luau de la Casă şi se dădeau în campania electorală„, a declarat medicul.

Acesta a mai spus că, alături de oamenii politici au câştigat din acest scandal şi anumiţi farmacişti.

Citeşte mai mult despre acest subiect: Un medic face ACUZAŢII GRAVE: Banii dispăruţi de la CAS au ajuns în campania lui Geoană VIDEO