Mircea Geoană se implică în scandalul dintre Mihaela Rădulescu şi homosexuali

Mircea Geoană se implică în scandalul dintre Mihaela Rădulescu şi homosexuali. El a postat pe contul de Facebook un mesaj critic la adresa vedetei.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 15:24
Mircea Geoană se implică în scandalul dintre Mihaela Rădulescu şi homosexuali

Mihaela Rădulescu a provocat un scandal imens după ce a făcut mai multe afirmaţii care au ofensat minoritatea gay din România. Vedeta a scris pe blogul personal că, din cauza „drepturilor minorităţilor sexuale, se încalcă morala majorităţii şi drepturile ei la normalitate”.

Cred ca o atitudine normala ar fi sa nu-i deranjam cu nimic pe cei care aleg sa fie gay, adica homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicatelea, daca ei si-ar face treaba intre patru pereti, fara sa mai si afiseze, sfidator, o „iubire” pensata, rujata, efeminata si de neinteles intre doi purtatori de penis. (…)  noi, cei care am vrea sa crestem si ceva nepoti si sa ne facem coc la nunta banala dintre baiatul nostru si o …femeie, n-avem dreptul de a spune ce gandim. N-avem curajul de a spune ce ne place, ce ne convine si ce nu. N-avem voie sa stricam bunatate de campanii pentru respectarea drepturilor minoritatilor, cu impresionante fonduri europene alocate, n-avem banalul drept de a le aminti ca lumea a inceput de la Adam si Eva, nu de la…Gheorghe si Ion. Banuiesc ca Dumnezeu nu poate fi contrazis si acuzat ca a fost „politically” incorect….., dar eu voi fi …”decapitata” pentru ca am indraznit sa …spun ce gandesc, ca mama”, a scris Mihaela Rădulescu. 

CITESTE AICI POSTAREA INTEGRALĂ

Reacţiile la afirmaţiile Mihaelei Rădulescu nu au întârziat să apară. Mircea Zara, Răzvan Ciobanu si Mircea Solcanu, trei dintre persoanele publice care si-au asumat public faptul ca sunt homosexuali, i-au dat replica vedetei.

Alţii au reclamat-o la CNCD. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a primit sesizari de la trei persoane fizice, in ceea ce priveste declaratiile facute de Mihaela Radulescu la adresa persoanelor gay. Sesizările ar urma să fie discutate în data de 30 aprilie când se constituie noul Colegiul al CNCD.

După declaraţiile Mihaelei Rădulescu, Active Watch a lansat campania #‎delamineaiunNU‬. Cei care s-au alăturat campaniei au postat pe contul de Facebook un video cu mesajul „De la mine ai un NU”. 

Printre cei care s-au alăturat campaniei este şi Mircea Geoană. „Mă numesc Mircea Geoană şi sunt aici să transmit un mesaj cui crede că intoleranţa mai poate fi tolerată. De la mine ai un NU”, a spus Mircea Geoană într-un video postat pe contul lui de Facebook.