Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev. Salariu uriaş pentru „Il Luce”

Mircea Lucescu, 75 de ani, a semnat un contract pe doi ani, cu posibilitate de prelungire pe încă unul, cu Dinamo Kiev, urmând să primească un salariu anual de 3 milioane de euro.

23 iul. 2020, 12:40
Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev. Salariu uriaş pentru „Il Luce”

Mircea Lucescu îi succede lui Alexei Mihailicenko, demis de patronul Igor Surkis.

„Îmi era dor de Ucraina. Am vrut să revin aici, să am iar rezultate bune. Sunt foarte fericit că vin la un club de tradiție, cu jucători talentați. Cred că cei de aici vor fi mulțumiți de munca mea și voi avea rezultate. Le mulțumesc președintelui și fanilor pentru încredere”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu construieşte primul său ansamblu rezidenţial. Complexul se află pe malul Lacului Morii, în Bucureşti

„Vi-l prezint pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori. Sunt încrezător că, odată cu sosirea lui, va avea loc o renaștere a tradiției lui Dinamo Kiev. Vom câștiga trofee și Mircea va avea mult succes. Baftă, te voi ajuta cu orice ai nevoie”, a spus Igor Surkis, președintele lui Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu a antrenat în Ucraina marea rivală a lui Dinamo Kiev, Şahtior Doneţk (2004-2016), cu care a cîştigat de opt ori campionatul, de cinci ori Cupa şi de alte şapte ori Supercupa. De asemenea, a câștigat și Cupa UEFA în 2008.


loading...
Partenerii noștri