Mircea Lucescu a vorbit prima dată despre accident: Vatmanul parcă a vrut să dea peste mine

După accidentul de vineri, "IL Luce" a rupt tăcerea şi a făcut primele declaraţii într-un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 08:50
Mircea Lucescu a vorbit prima dată despre accident: Vatmanul parcă a vrut să dea peste mine

Antrenorul lui Sahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a rupt tăcerea şi a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum s-a petrecut accidentul.

Antrenorul susţine că vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident şi spune chiar că acesta parcă l-a lovit intenţionat.

Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zărit de la zeci de metri distanţă şi mi-am imaginat că va frâna. Să ma ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine!„, a declarat Mircea Lucescu în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

Înainte de operaţia, Lucescu era încrezotor în medici şi spunea că este pregătit pentru orice.

„Sunt pregătit pentru orice, doctorii noştri ştiu ce trebuie făcut, iar eu am deplină încredere în ei!”, spunea Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, într-un grav accident de circulaţie în Bucureşti, pe Bulevardul Vasile Milea. Duminică, Lucescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Medicii au anunţat, în aceeasi zi, că operaţia, efectuată pentru îndepărtarea din cavitatea toracică a unei cantităţi mari de lichid acumulată sub dren, a fost efectuată cu succes.