Mircea Lucescu, anunţ bombă. Va pleca de la Şahtior la sfârşitul sezonului

Mircea Lucescu, a declarat pentru cotidianul turc Millet că la finalul sezonului o va părăsi pe Şahtior Doneţk. Il Luce o antrenează pe gruparea ucraineană din 2004 şi a câştigat de opt ori campionatul Ucrainei.

11 mai 2015, 19:29
Mircea Lucescu, anunţ bombă. Va pleca de la Şahtior la sfârşitul sezonului

Presa turcă a scris insistent în ultimele zile că Mircea Lucescu ar urma să o antreneze pe Fenerbahce, dar acesta a ţinut să infirme zvonurile.

„Vreau să subliniez un lucru, să nu vorbim de acord, nici măcar nu am discutat cu cineva. Nu mi-a sunat telefonul nici măcar o dată pentru aşa ceva. În plus, în ultima perioadă am fost departe de campionatul Turciei. Nu ştiu în detaliu cine la ce echipă joacă. Urmăresc de departe.

Citeşte şi Tranzacţie bombă în fotbalul românesc. Miliardarul Ahmetov cumpără acţiuni la Dinamo

Adevărul este că la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru că suntem în mijlocul războiului. Dacă s-ar întâmpla aşa ceva în Africa aş înţelege, dar suntem în Europa în război. Este o situaţie neacceptabilă. Pe de altă parte avem discuţii cu federaţia cu privire la formatul campionatului. Avem toate meciurile în deplasare. Condiţiile de muncă sunt dificile. Vreau să spun încă o dată, nu ştiu ce va fi la finalul sezonului, dar până în acest moment nu am discutat şi nu m-am înţeles cu nimeni din Turcia„, a declarat Mircea Lucescu, conform digisport.ro.