Mircea Lucescu ar putea fi externat, vineri, de la Spitalul Universitar

După două săptămâni de îngrijiri , Mircea Lucescu ar putea fi externat, vineri, la Spitalul Universitar. Medicii stabilesc dacă starea de sănătate a antrenorului îi va permite acestuia să meargă acasă.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 09:22
Mircea Lucescu ar putea fi externat, vineri, de la Spitalul Universitar

Medicii susţin că în această perioadă pacientul face recuperare post-traumatică . Apropiaţii lui Mircea Lucescu spun că după externare, antrenorul va merge la o clinică medicală din Austria pentru noi analize.

Mircea Lucescu a fost implicat, pe 6 ianuarie, într-un accident rutier pe Bulevardul Vasile Milea, din Capitală. Vinovat pentru producerea accidentului a fost chiar tehnicianul, care a întors pe linia de tramvai fără să se asigure. Un tramvai care circula în acelaşi sens cu maşina antrenorului formaţiei Şahtior Doneţk a lovit în plin autoturismul său 4×4, iar pentru scoaterea antrenorului din maşină a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare.

Mircea Lucescu a fost transportat la spital în stare de conştienţă, cu un diagnostic de contuzie toracică. La spital, medicii au descoperit că antrenorul avea mai multe coaste fracturate.