Mircea Lucescu, decizie neaşteptată. Le-a spus ADIO

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Şahtior Doneţk, a luat o decizie neaşteptată. El a renunţat la calitatea de membru fondator al FC Hunedoara, hotărârea fiind luată din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

RomaniaTV.net
28 iun. 2015, 09:36
Mircea Lucescu, decizie neaşteptată. Le-a spus ADIO

Mircea Lucescu a depus prin intermediul lui Gelu Simoc, împuternicitul său, cererea de renunţare la calitatea de membru fondator al FC Hunedoara. Reprezentantul celui mai titrat antrenor român susţine că decizia acestuia este una fermă şi definitivă, el nedorind să îşi mai asocieze numele cu o echipă care nu are rezultate bune.

„Mircea Lucescu m-a împuternicit să-l reprezint în relaţia cu clubul. În ultima perioadă m-a solicitat în repetate rînduri să îl retrag din club, însă am insistat să rămînă pentru că este un nume, un brand pentru Hunedoara. Rezultatele echipei sînt atît de slabe încît mi-a cerut cu fermitate să urmez procedurile de retragere, mi-a spus că nu doreşte ca numele său să fie bălăcărit”, a declarat Gelu Simoc, reprezentantul lui Mircea Lucescu, citat de hunedoaralibera.ro.

Lucescu a investit şi bani în echipa FC Hunedoara, dar conducerea clubului a cerut ca acesta să contribuie financiar cu egalul sumei alocate de Consiliul Local. „Atunci cînd a fost înfiinţat clubul, Mircea Lucescu a achitat achiziţia de echipamente sportive, există facturi de aproape un miliard de lei plătite de Mircea Lucescu. Şi Ioan Andone a achitat facturi pentru achiziţia de echipamente sportive”, spune Gelu Simoc, adăugând că, în 2009, cele două legente ale fotbalului au fost invitate să devină membri fondatori în primul rînd pentru notorietatea lor.