Mircea Lucescu, DESFIINŢAT de Mircea Rednic: „N-a ajutat niciodată pe nimeni!”. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE

Mircea Rednic l-a atacat dur pe Mircea Lucescu, după ce selecționerul Turciei a declarat că de-a lungul timpului, l-a ajutat foarte mult pe actualul antrenor al lui Dinamo.

22 ian. 2019, 14:03
Mircea Lucescu, DESFIINŢAT de Mircea Rednic: „N-a ajutat niciodată pe nimeni!”. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE

Mircea Rednic (jucător la Dinamo în perioada 1983-1990) și Mircea Lucescu (antrenor la Dinamo în perioada 1985-1990) au intrat în polemici. Actualul antrenor al lui Dinamo s-a simțit deranjat de declarația lui Mircea Lucescu, care a spus că, dintre foţtii elevi, cel mai mult l-a ajutat pe Mircea Rednic.

„Să știți că m-a deranjat, dar asta nu înseamnă că nu-l respect. Niciodată n-am vorbit de rău despre el și nici n-o să vorbesc. M-a deranjat că a spus pe Rednic l-am ajutat cel mai mult. Nu e adevărat! El uita că eu eram titular în naționala de juniori calificată la turneul din Australia, unde nu erau titulari atunci Gabor, Andone, Klein, Mateut. Eu aveam cel mai bun CV!”, a declarat Mircea Rednic pentru GSP.

Scandal IMENS în fotbalul românesc! Plângere la FIFA: „Mi-au falsificat semnătura pe contractul de reziliere!”

„Vă spun: nea Mircea n-a ajutat niciodată pe nimeni! Cine a jucat a meritat, a avut calități. Asta nu înseamnă că nu trebuie sa-i fim recunoscători. Totuși, să fie clar, nu eram șchiopi! Nu ne-a luat fără să avem ABC-ul fotbalului, cum sunt mulți care au ajuns la Dinamo în perioada recentă. Și noi am jucat pentru el! Și a avut două situații în care putea să ne ajute și pe mine, și pe prietenii mei de la Hunedoara. Și nu ne-a ajutat în ’90! Da, cu transferuri în Italia. Chiar el mă sunase să merg la Reggiana. Pe urmă nu m-a mai luat, a preferat să-l aducă acolo pe Georges Grun, care se lăsase de fotbal de un an! El era preocupat de cei tineri de la Dinamo, ceilalți ne-am găsit singuri echipe”, a mai declarat antrenorul lui Dinamo.