Scandal IMENS în fotbalul românesc! Plângere la FIFA: „Mi-au falsificat semnătura pe contractul de reziliere!”

Teddy Mezague a declarat pentru presa din Belgia că oficialii lui Dinamo i-au falsificat semnătura la rezilierea contractului, pentru a nu-i plăti despăgubiri.

20 dec. 2018, 09:26
Scandal IMENS în fotbalul românesc! Plângere la FIFA: „Mi-au falsificat semnătura pe contractul de reziliere!”

Teddy Mezague, 28 de ani, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat, pe 12 septembrie, un contract cu Dinamo. Francezul şi-a reziliat contractul pe 2 noiembrie.

„Actul arată că eu renunţ la toate idemnizaţiile financiare. Mi-au imitat semnătura. Ştiam că sunt probleme în fotbalul românesc. Este pur şi simplu incredibil. Mi-am pus avocaţii să acţioneze în acest dosar, am angajat un expert pentru a dovedi că nu este semnătura mea pe acea reziliere a contractului. Ar trebui să am un răspuns la mijlocul lunii ianuarie. Dar nu ştiu ce se va întâmpla, pentru că există multă corupţie în România. Sunt gata să merg la FIFA pentru a-mi obţine drepturile. Nu este normal ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Teddy Mezague pentru La Dernierre Heure.

Pariul anului în fotbalul românesc! Mircea Rednic vs. Gigi Becali: care este MIZA

Teddy Mezague a jucat patru meciuri la Dinamo, toate în campionat, dar a fost dat afară după ce venirea lui Mircea Rednic.