Mircea Lucescu: M-am gândit să plec definitiv din România

Deranjat de comentariile făcute pe marginea accidentului său, Il Luce a declarat pentru Adevărul că a luat în calcul varianta de a se muta în altă ţară, însă admite că nu ar putea locui permanent în altă parte.

RomaniaTV.net
09 feb. 2012, 12:25
Mircea Lucescu: M-am gândit să plec definitiv din România

Mircea Lucescu abia aşteaptă momentul să se reîntoarcă în iarbă, la antrenamentele şi jocurile lui Şahtior. Duminică, antrenorul va merge în Antalya, pentru a fi alături de echipă, dar până atunci Il Luce stă ca pe ghimpi.

Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, antrenorul declară: „Sunt mult mai bine şi nerăbdător să încep treaba. Mor de ciudă că trebuie să vorbesc despre problemele mele de sănătate, în loc să o fac despre situaţia de la echipă, despre transferuri sau despre fotbal, în general. Mi-e dor de fotbal! Acasă înnebunesc. N-o să-mi revin complet decât atunci când o să fiu din nou la antrenamente, alături de echipă”. Mircea Lucescu a povestit şi cum decurge recuperarea: „Fac în fiecare zi exerciţiile de respiraţie. Am ambiţie multă şi răbdare, că altfel n-am cum să revin. Ştiu că n-am fost deloc un pacient-model, pentru că aş fi făcut orice să-mi grăbesc recuperarea. Acum obosesc mai repede, capacitatea toracică nu mai e la nivelul la care era înainte de accident, dar încerc să ajung cât mai curând la nivelul optim„.

El s-a declarat încă o dată foarte deranjat de comentariile din ţară făcute pe marginea accidentului său şi spune că a luat în calcul varianta de a pleca definitiv din România, din cauza răutăţii şi invidiei, însă nu se vede locuind permanent în altă ţară.