Mircea Lucescu, operat de urgenţă la Kiev. Primul anunţ al medicilor desprea starea antrenorului de 76 de ani

Mircea Lucescu, 76 de ani, a fost supus, miercuri, unei intervenții chirurgicale la Kiev. Din acest motiv, antrenorul român nu a fost cu Dinamo la Istanbul, pentru amicalul cu Fenerbahce.

04 aug. 2021, 18:00
Mircea Lucescu, operat de urgenţă la Kiev. Primul anunţ al medicilor desprea starea antrenorului de 76 de ani

Mircea Lucescu, operat de urgenţă la Kiev. Duminică, „Il Luce” ar fi trebuit să stea pe bancă la startului noului campionat în Ucraina, dar a urmărit din tribună primul meci al lui Dinamo Kiev, 4-0 cu Veres.

Mircea Lucescu, operat de urgenţă la Kiev

Emil Caras, „secundul” lui Mircea Lucescu, a dat detalii despre starea de sănătate a antremorul român. „Mister a răcit, are și febră. Medicul ne-a zis că, foarte probabil, e din cauza schimbării de temperatură. El a hotărât să nu-l lase lângă echipă, pentru a-i proteja corzile vocale”. Antrenorul care a împlinit 76 de ani pe 29 iulie urma să meargă cu Dinamo la Istanbul, pentru amicalul de astăzi cu Fenerbahce, dar a rămas la Kiev. După partida cu Veres, Lucescu a fost la spital pentru un control mai detaliat. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar operația a reușit. După refacere, tehnicianul va putea relua imediat antrenamentele cu Dinamo, a scris presa din Ucraina, citată de GSP.

Răzvan Lucescu, mărturisire îngrozitoare: „Tata simţea că se duce! Se pierdea ca om”

Surse apropiate lui Dinamo Kiev susțin că a fost vorba de o intervenție ușoară, iar Mircea Lucescu ar putea fi pe bancă duminică, la meciul din deplasare, cu Zoria, locul 3 în sezonul trecut.