Răzvan Lucescu, mărturisire îngrozitoare: „Tata simţea că se duce! Se pierdea ca om”

Răzvan Lucescu, antrenor la Al Hilal, în Arabia Saudită, a explicat motivele pentru care Mircea Lucescu a acceptat să o preia pe Dinamo Kiev, marea rivală din Ucraina a lui Șahtior Doneţk.

19 oct. 2020, 09:36
Răzvan Lucescu, mărturisire îngrozitoare: „Tata simţea că se duce! Se pierdea ca om”

Mircea Lucescu a decis să se întoarcă în antrenorat la 75 de ani. După ce a câștigat de 8 ori campionatul, de 6 ori Cupa, de 7 ori Supercupa, plus Cupa UEFA cu Şahtior Doneţk, a ales-o pe marea rivală, Dinamo Kiev. A cucerit deja Supercupa şi a dus echipa în Champions League.

Şahtior Doneţk a renunţat la dezvelirea unei statui a lui Mircea Lucescu după ce antrenorul român a preluat rivala Dinamo Kiev

„Am vorbit cu el când a plecat la Kiev. Mi-a cerut și mie părerea. Eu n-am stat niciodată să-mi calculez pașii. Pe când el știe foarte bine de ce face un lucru. Știe că după aceea mai are două mutări de făcut. Mie îmi place să trăiesc experiența și niciodată n-am regretat decizia pe care am luat-o, fie că a fost bună, fie rea. De ce s-a întors tata în fotbal? În antrenorat? Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om. Nu mai era el, cădea și avea nevoie să se întoarcă pe teren. Avea nevoie de o provocare. N-a fost deloc ușoară alegerea lui… A mai avut oferte, dar aici era un cub de avergură, o șansă foarte tare, iar asta l-a încărcat și motivat. Acum îl vedeți că e schimbat, e întinerit!”, a declarat Răzvan Lucescu pentru GSP.

Mircea Lucescu, prezentat oficial de Dinamo Kiev. Declaraţie-şoc: „Nu mă dezic de Şahtior Doneţk!”

„Mai devreme sau mai târziu o să mă întorc să antrenez în România. Iubesc această țară, am simțit acum când am venit o energie pozitivă, o dragoste, mi-era dor. N-am mai fost de 11 luni în România!”, a mai spus Răzvan Lucescu.