Mircea Lucescu s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală

Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident rutier care a avut loc în Capitală. Antrenorul se va alege dosar penal pentru vătămare corporală, întrucât în accident a fost rănite două persoane.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 18:13
Mircea Lucescu s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală

„Se efectuează acte procedurale care ulterior vor căpăta forma unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele lui Mircea Lucescu, întrucât au fost două persoane vătămate în acest accident rutier. Procurorul va fi cel care va face încadrea acestei fapte”, a declarat la România TV subinspectorul Andrei Codău de la Poliţia Rutieră Bucureşti.

Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident rutier produs pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală. Lucescu are mai multe coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică. Antrenorul echipei Şahtior Doneţk a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar medicii vor hotărî vineri seară dacă va fi sau nu operat.

Lucescu se afla în maşină împreună cu partenerul său de afaceri, Răzvan Dragomirescu, directorul firmei de asigurări deţinute de antrenor. Bărbatul a fost rănit uşor.

Accidentul s-a produs după ce maşina în care se aflau cei doi a virat spre stânga şi s-a lovit cu un tramvai care mergea în acelaşi sens. În urma impactului, maşina în care se afla Mircea Lucescu a fost proiectată în alt autoturism.