Mircea Lucescu, victima unui accident de circulaţie. Are contuzie toracică VIDEO

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Vasile Milea, din Capitală, după ce Mircea Lucescu a virat la stânga fără să se asigure, iar maşina sa a fost lovită în plin de un tramvai. El a suferit un traumatism toracic şi se pare că are câteva coaste fracturate.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 12:12
Mircea Lucescu, victima unui accident de circulaţie. Are contuzie toracică VIDEO

Mircea Lucescu a fost victima unui grav accident rutier petrecut astăzi în Capitală, pe Bulevardul Vasile Milea. În accident au fost implicate două autoturisme şi un tramvai.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere, Andrei Godău, Mircea Lucescu a încercat să vireze la stânga fără să se asigure şi maşina pe care o conducea, un autoturism marca Kia Sorrento, a fost lovită în plin de un tramvai, care a proiectat-o în altă maşină. La faţa locului au sosit mai multe echipe de descarcerare.

Potrivit primelor informaţii medicale, Mircea Lucescu este rănit, dar conştient. El a fost descarcerat şi transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti, secţia Urgenţe, pentru investigaţii.

Andrei Georgescu, medic la Spitalul Universitar, a declarat că antrenorul lui Şahtior a suferit un traumatism toracic şi se pare că are câteva coaste fracturate

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat pentru România TV că Mircea Lucescu a suferit o contuzie toracică şi este conştient. Cealaltă persoană care se afla cu el în maşină nu are leziuni aparente, fiind de asemenea conştientă.

De asemenea, Daniel Vasile, reprezentant al ISU Bucureşti, a explicat la România TV: „La ora 13.40 s-a primit apel la 112 prin care se solicita intervenţia echipajelor ISU Bucureşti pe bd. Vasile Milea. Au fost identificate două victime, dintre care una încarcerată, un bărbat. S-a procedat la scoaterea lui dintre fiare. S-a stabilit că se impune transportul ambelor victime la Spitalul Universitar Bucureşti. Potrivit informaţiilor pe care le avem, se pare că la volan şi persoana încarcerată este domnul Mircea Lucescu”.