Mircea Nebunu’, liderul Clanului Sportivilor, nu iartă pe nimeni! „Eu nu glumesc, vă aştept, vă mai dau o şansă!”

Mircea Nebunu', unul dintre cei mai temuți capi ai lumii interlope, își bate joc de maneliștii afectați pandemie care au rămas fără bani din cauză că nu mai au spectacole. Într-un mesaj video, liderul Clanului Sportivilor îi îndeamnă să vină în Spania, la cules portocale!

31 mart. 2020, 17:46
Mircea Nebunu’, liderul Clanului Sportivilor, nu iartă pe nimeni! „Eu nu glumesc, vă aştept, vă mai dau o şansă!”

Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor, mesaj pentru tinerii maneliști: Ați zis că veniți la portocale, m-ați mințit
Autor: Ionel Sclavone31 martie 2020

Mircea Nebunu’, un apropiat al lăutarilor consacrați, se află, în prezent în Spania, de unde râde de cântăreți de manele din noua generație și le transmite un mesaj în care le spune că ar trebui să se apuce de muncă cinstită.

„Mă bronzez… nu prea vă văd bine, care sunteți pe aici… Bă, ați zis că veniți la portocale, lăutarilor, m-ați mințit. Nu mai veniți nici la portocale, nu? Cum e acasă? Aici bate soarele ăsta prea tare, mă sparge… Băi, n-ați venit la portocale niciun lăutar… V-ați dus la videochat, fir-ați ai dracu să fiți. Ați furat meseria la videochat. V-ați dus la videochat, ați auzit că se fac bani acum cu videochatul și v-ați dus și voi, ăștia mai „mușchiuloși”. Vacile, dracu’, v-ați dus la videochat… Trăiască familia voastră! Eu nu glumesc cu portocalele, vă aștept, vă mai dau o șansă. Pe urmă se termină și cu videochatul și n-o să mai aveți unde să munciți, vacile dracului”, este mesajul lui Mircea Nebunu’.

MIRCEA NEBUNU, liderul Clanului Sportivilor, RĂZBOI TOTAL cu un celebru manelist. „Lui Florin Salam poate cineva să-i ia banii?”

Mircea Băluș, zis și Mircea Nebunu’, a ieşit din închisoare în urmă cu mai bine de doi ani și s-a stabilit în Spania. Lăutarii au reacţionat imediat şi i-au compus o melodie personalizată, în care l-au denumit „Regele”. Interlopul este cunoscut pentru amenințările pe care le adresa dușmanilor, despre care spunea că-i va îngropa în ciment!