MIRCEA NEBUNU, liderul Clanului Sportivilor, RĂZBOI TOTAL cu un celebru manelist. „Lui Florin Salam poate cineva să-i ia banii?”

Mircea Nebunu, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, a susţinut într-un live pe facebook, că maneliștii nu sunt amenințați și nici nu li se ia banii, aşa cum dezvăluise Denis Petcu, unul dintre maneliştii momentului în România.

12 feb. 2020, 06:17
MIRCEA NEBUNU, liderul Clanului Sportivilor, RĂZBOI TOTAL cu un celebru manelist. „Lui Florin Salam poate cineva să-i ia banii?”

Mircea Nebunu a reacţionat după ce Denis Petcu a dezvăluit pe rețelele de socializare că cei mai mulți maneliști tremură de frica interlopilor. Mai mult, artiştii ar fi obligați să returneze o parte din banii primiți pe dedicații.

Florin Salam a dat cărţile pe faţă. Cu ce interlop celebru s-a afişat FOTO

„Voi credeți că lui Florin Salam poate cineva să-i ia banii? Nici copiii lui, nici nevasta nu pot să-i ia banii… Păi, Florin Salam e vreun prost? Florin Salam ia banii la toată România asta și nu-i zice nimeni nimic. E prea iubit. Voi, care scrieți și îi înjurați pe interlopi… sunteți în necunoștință de cauză… Credeți că e adevărat că-i iau banii lui Florin Salam sau vreunui lăutar? Mai suntem acum 20 de ani? Dacă i-ai luat banii unui lăutar, nu-ți mai vine”, a spus Mircea Nebunu.

ATAC MAFIOT organizat în cel mai mare mall din Capitală. Interlopii vor răzbunare pentru CRIMA de la Palatul Parlamentului VIDEO ŞOCANT

„Ziarele și lumea văd: uite dom’le, interlopii le iau banii la lăutari… Păi,  lăutarii de unde au bani, mă?… De unde sunt cunoscuți lăutarii? N-am nimic cu lăutarii, îi iubesc, sunt viața mea, îi respect pe toți… Și ziarele mă pun pe mine în poză, pe cine să pună… Mie îmi pare bine, ei m-au făcut mare, eu recunosc… Se vând bine cu mine… dar acum că le luăm noi banii la lăutari sau lui Florin Salam, că vine unul și spune, voi scrieți imediat… Lăutarii d-aia sunt lăutari, să vină să cânte și la 3 noaptea, când să cânte, la 2 ziua? Scriu ziarele și lăutarii nu vin să spună… hai, că mai sunt neînțelegeri pe la petreceri, te mai întârzie o jumătate de oră, ce, lăutarii sunt așa proști să le ia cineva banii? Eu nu cred. Mai ales Florin Salam”, a continuat Mircea Nebunu.