Mircea Negulescu şi Lucian Onea, favoruri sexuale. Dezvăluiri fără perdea VIDEO

CSM a respins solicitarile de incuviintare a arestării lui Mircea Negulescu (Portocală) si Lucian Onea. Solicitarea fusese înaintată azi Secției de Procurori a CSM de Adina Florea, procuror-sef adjunct al Sectiei de investigare a magistratilor în dosarul în care cei doi procurori sunt cercetați pentru mai multe fapte, între care și constituire de grup infracțional organizat.

RomaniaTV.net
14 ian. 2019, 18:56
Mircea Negulescu şi Lucian Onea, favoruri sexuale. Dezvăluiri fără perdea VIDEO

Procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu sunt acuzați de participaţie improprie sub forma complicităţii la favorizarea făptuitorului, represiune nedreaptă şi cercetare abuzivă, constituirea unui grup infracţional organizat, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals, divulgarea informaţiilor secrete de stat, abuz în serviciu si instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv Mircea Negulescu pentru participaţie improprie sub forma complicităţii la favorizarea făptuitorului şi complicitate la represiune nedreaptă, constituirea unui grup infracţional organizat, folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, complicitate la represiune nedreaptă, inducerea în eroare a organelor judiciare, compromiterea intereselor Justiţiei, trafic de influenţă, fals intelectual si instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Mircea Negulescu, avansuri sexuale în cimitir

Procurorul îi făcea avansuri în contextul în care instrumenta două dosare în care era anchetată chiar ea dar și tatăl acesteia, Mircea Cosma. Prima întâlnire a avut loc chiar la cimitir, iar a doua într-o pădure.

„Obiectivul lui era să aibă o relație cu mine, să obțină niște favoruri de la mine. Îmi facea avansuri sexuale. El s-a răzbunat pentru că eu nu i-am dat atenție, a început acest dosar penal să îmi arate cât de puternic e. Eu nu aveam niciun cuvânt de spus.

M-am gândit să mențin acea relație de prietenie ca să pot să supraviețuiesc și măcar să nu-mi facă alte dosare. Oricum, lua Xanax. Timp de trei luni, îmi transmitea prin avocați că o să fiu arestată. Probabil s-a răzbunat că nu am acceptat avansurile. (…) S-a ajuns la discuția, hai la mare, hai la munte. I-am spus că e căsătorit și nu pot să am o relație cu el. A crezut că nu vreau, pentru că e gras. S-a dus și și-a făcut operație de micșorare de stomac. Nu aș fi putut să mă culc cu el pentru că el mi-a distrus tot, măcar demnitatea să nu mi-o distrugă. Probabil că, dacă cedam avansurilor, nu aveam dosar”, a susținut Andreea Cosma.

Ana Maria Pătru: Onea avea poze cu mine în telefon, una dintre el „îl înnebunea”

Andreea Cosma nu a fost însă singura victimă a elitei de la Ploiești. Chiar șeful instituției, Lucian Onea, se pare că făcuse o adevărată obsesie pentru fosta șefă AEP, Ana Maria Pătru. 

„Știa foarte multe despre mine. Știa unde mă deplasez, cu cine mă întâlnesc. Avea anumite poze din telefonul meu care-i plăceau în mod deosebit. În al doilea rechizitoriu am foarte multe poze. Poze cu mine. Care e relevanța? Probabil în instanță relevanța era că posed bijuterii. Una peste alta, una din pozele din rechizitoriu era una din favoritele de care domnul Onea îmi spunea că-l înnebunește. Ce îl înnebunea? Nu știu, că era instituțională, nu avea niciun sens, dar mă rog. Era o poză care dumnealui îi plăcea în mod deosebit”.

De altfel, nu demult, România TV a prezentat, în exclusivitate, documentul oficial care demonstra că Ana Maria Pătru a fost scoasă discretionar, fără avocat, din arestul preventiv și ținută ore întregi la DNA Ploiești la dispoziția procurorului Lucian Onea.