Mircea Purcaru (PC) îl acuză pe primarul democrat-liberal Gheorghe Falcă de instigare la revoltă

Preşedintele Partidului Conservator (PC) Arad, Mircea Purcaru, îl acuză pe primarul democrat-liberal Gheorghe Falcă de instigarea la revoltă a arădenilor, pentru a-şi acoperi "matrapazlâcurile", transmite Agerpres.

23 oct. 2014, 17:47
Mircea Purcaru (PC) îl acuză pe primarul democrat-liberal Gheorghe Falcă de instigare la revoltă

„Prins la înghesuială de cetăţenii de pe una din străzile municipiului Arad, care s-au plâns că trăiesc într-o atmosferă irespirabilă din cauza prafului, Gheorghe Falcă le-a recomandat să iasă în stradă şi să protesteze împotriva Guvernului, când de fapt, singurul vinovat este tocmai el, edilul Aradului, care, de când a ajuns pe funcţie, a aruncat sume imense pe proiecte prost întocmite şi executate cu costuri exorbitante”, a declarat joi Mircea Purcaru, într-o conferinţă de presă.

Liderul conservatorilor arădeni a spus că, în loc să „arunce” banii pe bănci de peste 8.000 de euro şi coşuri de gunoi, montate pe o stradă pietonală din municipiu, sau pe alte lucrări menite să umple buzunarele clientelei politice a PDL, Gheorghe Falcă ar fi putut să modernizeze câteva străzi din municipiu.

„Afirmaţiile legate de alocarea banilor de către Guvernul Boc sunt simple invenţii. Dacă într-adevăr se dorea alocarea de bani pentru străzi, Guvernul Boc trebuia să-i aloce integral, nu să promită în contul guvernelor viitoare. PDL Arad şi Gheorghe Falcă au fost simple rotiţe în diabolicul angrenaj al PDL de jefuire a banului public, pentru îndestularea clanurilor PDL”, a afirmat Mircea Purcaru.

Potrivit acestuia, cetăţenii Aradului ar avea toate motivele să se revolte, dar nu împotriva Guvernului, ci împotriva primarului, „care avea datoria să conducă Aradul ca un bun gospodar, nu în folosul său şi al camarilei PDL”.