Mircea Radu a izbucnit în ziua de Paşte. Ce l-a scos din minţi pe fostul prezentator TV: „E aiurea!”

Mircea Radu a reacționat la mesajele de Paște cu o postare controversată pe reţelele de socializiare. Fostul preuzentator TV susţine că "într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât: Hristos a Înviat!".

16 apr. 2023, 20:17
Mircea Radu a izbucnit în ziua de Paşte. Ce l-a scos din minţi pe fostul prezentator TV: „E aiurea!”
Mircea Radu a izbucnit în ziua de Paşte. Ce l-a scos din minţi pe fostul prezentator TV: "E aiurea!"

Mircea Radu a izbucnit în ziua de Paşte. Prezentatorul TV nu poate înțelege urările lungi de Paște și este de părere că românii ar putea spune doar un sincer „Hristos a Înviat!”. Mai mult, acesta nu ânţelege de ce unele mesaje conţin poze cu iepurași.

Citeşte şi: Mesaje de Paşte 2023. Cele mai frumoase urări şi felicitări de Paşti 2023

„Din ecrane, megafoane și broșuri mi se urează în buclă „Sărbători Fericite!”, apoi, scrise mai mic, prețurile la miel, vin și cozonac. E cam ca la cârciumă, doar că acolo nu e cu ouă multicolore și iepuraș (oare n-ar trebui scris cu i mare, ca Iisus?)”, a scris Mircea Radu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Când pică Paştele în 2024. De foarte mulţi ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva!

„Oriunde întorc capul dau de trâmbițe ce vestesc bucuria și speranța, toate-s la liber zilele astea și poți lua câte vrei, deci și tu!, și tu!, chiar și tu!, toate curg în valuri și sunt așa de multe încât n-o să le poți duce singur; de aceea condiția e să fii „alături de cei dragi” (ce clișeu vag și trist, cunosc atâția singuri care ar merita să se bucure). Mie mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor, chiar comic, dar, na, eu râd la tot felul de situații pe care alții le iau în serios. Că dacă ar fi după mine, într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât „Hristos a înviat!” – nu e nimic mai liniștitor”, a mai adăugat Mircea Radu.