Mircea Radu, declaraţie ŞOC în ceea ce priveşte căsătoria lui: Parţial adevărat. Sunt gay

Realizatorul TV Mircea Radu e pus pe şotii când vine vorba despre ceea ce scriu tabloidele privitor la viaţa lui personală. Informaţiile publicate recent în presă, despre căsătoria lui cu o femeie mai tânără cu 20 de ani, i-au reamintit jurnalistului alte articole care speculau orientarea lui sexuală.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 08:07
Mircea Radu, declaraţie ŞOC în ceea ce priveşte căsătoria lui: Parţial adevărat. Sunt gay

Întrebat dacă se pregăteşte, într-adevăr, de nuntă, Mircea Radu a declarat, pentru Ring: „Parţial adevărat. Şi da, şi nu. Sunt gay!”.

În presă a apărut ştirea cum că Mircea Radu şi-a găsit perechea şi se însoară cu acte, verighetă, aşeazându-se la casa lui. Cea care i-a „pus capac” şi l-a convins pe prezentatorul de la TVR să renunţe la celibat şi să încerce viaţa de familist este Raluca Olaru, o botoşăneancă neaoşă, care are jumătate din vârsta sa.

Viitorii miri au fost la Botoşani, la părinţii fetei, ca să primească acordul şi binecuvântarea acestora. Vizita a avut loc în urmă cu două weekenduri şi în primă fază, se părea că tatăl fetei, fost profesor şi director al şcolii din localitatea Ştefăneşti, a fost împotriva acestei căsnicii.

Ca să le facă pe plac părinţilor fetei s-au hotărât să facă cununia civilă în Ştefăneşti

Cununia urmează să aibă loc peste câteva săptămâni, ceremonia fiind una restrânsă.