Mircea Radu revine în forță la TV! Fostul prezentator al emisiunii ”Din Dragoste” va avea o nouă emisiune pentru români

Mircea Radu revine în forță la TV cu o nouă emisiune pentru români. Fostul prezentator al emisiunii ”Din Dragoste” a anunțat pe rețelele de socializare că în curând va reveni pe micile ecrane cu un nou proiect de suflet.

29 aug. 2023, 21:37
Mircea Radu revine în forță la TV! Fostul prezentator al emisiunii ”Din Dragoste” va avea o nouă emisiune pentru români
Mircea Radu revine în forță la TV!

Mircea Radu revine în forță la TV! Prezentatorul TV și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că din septembrie va reveni la televizor cu un nou proiect care se numeşte ”Noi, românii” și va fi difuzată la postul de televiziune Metropola TV.

Citește și Andreea Marin revine în forță la TV! Ce rol va avea Zâna Surprizelor din toamnă la PRO TV

Mircea Radu revine în forță la TV!

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța”, a spus prezentatorul de televiziune în mediul online.

Potrivit prezentatorului, emisiunea va începe la începutul lunii septembrie.

”Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune”, a mai declarat Mircea Radu.

Cine este Raluca, soţia lui Mircea Radu?

Raluca Radu este o prezență discretă și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însoțindu-l pe jurnalist doar la evenimentele importante. Soția lui Mircea Radu este medic oncolog, fiind o femeie extrem de atrăgătoare. Cu toate astea, prezentatorul Tv a declarat că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri.

Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, declara prezentatorul de televiziune.

Citește și Andreea Marin, desființată pe internet după ce Violeta, fiica ei, a primit bursă de studii în SUA: „Cine are bani și pile studiază mai altfel decât ceilalți”