Mircea Radu se întoarce la TVR. Va prezenta un reality-show după un format internaţional

Mircea Radu se întoarce la TVR pentru o nouă emisiune pe care postul public o are în producție. Este vorba despre formatul "Down the road. Aventura", care va fi difuzat la TVR 1, începând din decembrie 2019.

29 nov. 2019, 16:05
Mircea Radu se întoarce la TVR. Va prezenta un reality-show după un format internaţional

Mircea Radu îi va însoţi pe cei opt tineri cu Sindromul Down, care sunt personaje principale în noul reality-show.

„Cred că „Down the road. Aventura” va fi un „hit”. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona. Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, a spus Mircea Radu, citat de Pagina de Media.

Doina Gradea încasează un SALARIU COLOSAL la TVR. Şefa televiziunii naţionale, plătită mai bine ca Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazdă a unor emisiuni precum „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”. În decembrie 2017, a părăsit postul public pentru a se întoarce în Antena 1, la cârma unei noi emisiuni, „Ie, Românie”.

„Down the road” este produs de VRT, Belgia, şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la al treilea sezon.