Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

Mircea Rednic, antrenorul UTA Arad, a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale, anunță presa locală. UTA Arad a învins FCSB, luni seară, scor 2-1, în etapa a şaptea a Superligii.

30 aug. 2023, 14:57
Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

Antrenorului echipei UTA i s-a montat un stent la inimă şi va lipsi o perioadă de pe banca echipei. „În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Andreea Roşca a devenit campioană europeană, după ce medicii au condamnat-o să stea toată viaţa în scaunul cu rotile! „Am două hernii de disc, două tendoane fisurate, iar talpa practic s-a rupt în două!” VIDEO
Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.

Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă”.

Simona Halep, după suspendarea pentru dopaj: „A fost brutală viaţa anul acesta”

Tehnicianul formaţiei UTA Arad, Mircea Rednic, a declarat, luni seară, că victoria cu FCSB, scor 2-1, în etapa a VII-a a Superligii, este una muncită, de care jucătorii săi aveau nevoie ca de aer. „Le mulţumesc fanilor, era aşa atmosferă în oraş. Aşa e când joci cu cel mai bun. Nu sunt din greşeală pe primul loc. Nu ştiu dacă i-am enervat, dar când nu te lasă cineva să joci, apar astfel de reacţii. A fost un arbtraj bun, avem şapte puncte, respirăm altfel. Grupul merită această victorie. Nu a fost uşor, e nevoie de timp, mai avem mult de lucrat. Am avut şi puţin noroc. Este o victorie muncită, de care aveam nevoie ca de aer”, a spus Rednic.

Echipa UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi – Pantea şi Coman.

FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.