Mircea Rednic este noul antrenor la Viitorul lui Hagi

Rednic a antrenat ultima dată formaţia Poli Iaşi, de care s-a despărţit în vară. După 11 etape, FC Viitorul ocupă locul 7, cu 16 puncte, la un punct de UTA, de pe locul 6, de play-off.

01 dec. 2020, 21:38
Mircea Rednic este noul antrenor la Viitorul lui Hagi

Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei FC Viitorul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni, a anuţat gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic este unul dintre cei mai apreciaţi tehniciani români, cucerind din această postură două titluri naţionale, cu Dinamo în 2007 şi cu Rapid în 2003. Are, de asemenea, în palmares, o Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).

Gică Popescu, președintele campioanei din 2017: „Rednic a semnat pe doi ani și jumătate. A semnat, de mâine va începe munca. Este un campion. Este un fost coleg de-ai noștri. Poate să continue proiectul început de noi și să-l ducă la un nivel și mai bun. Ne-am consultat cu toții și este cea mai bună alegere. Credem în el și credem că vor fi rezultate foarte bune împreună. Îl așteptăm cu brațele deschise la primul antrenament și credem că va fi foarte bine. E un antrenor campion și cu mare experiență”.

Gică Hagi ar putea prelua naţionala României

Mircea Rednic a antrenat ultima dată formaţia Poli Iaşi, de care s-a despărţit în vară.

După 11 etape, FC Viitorul ocupă locul 7, cu 16 puncte, la un punct de UTA, de pe locul 6, de play-off.

FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

„Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august – noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare. În cel mai scurt timp vă vom anunţa componenţa noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare”, a anunţat FC Viitorul.

Ruben de la Barrera a preluat echipa din Ovidiu la 7 august.