Mircea Rednic nu este mulţumit oferta lui Ionuţ Negoiţă. Ce nu-i convine „Puriului”

Ionuț Negoiță a anunţat vrea să-i vândă lui Micea Rednic pachetul majoritar de acțiuni de la FC Dinamo pentru 3 milioane de euro. "Puriul" nu ar fi de acord cu condițiile actualului patron.

13 iun. 2019, 20:22
Mircea Rednic nu este mulţumit oferta lui Ionuţ Negoiţă. Ce nu-i convine „Puriului”

Ionuţ Negoiță vrea să-i dea 51% din acțiuni lui Mircea Rednic şi să rămână în continuare în club, pe o funcție în cadrul conducerii. Mircea Rednic nu este de acord însă cu această varianta, dorind să îl îndepărteze definitiv de la echipă. Antrenorul a fost nemulțumit și de declarațiile lui Negoiță, care săptămâna trecută a zis că nu l-a dorit niciodată pe tehnician la Dinamo, scrie GSP.

Ionuţ Negoiţă vrea să vândă Dinamo. Reducere specială pentru Mircea Rednic: jumătate de preţ!

Mircea Rednic a fost nemulțumit de faptul că Ionuţ Negoiță a făcut publică ideea de a-i vinde o parte din club înainte de a avea un răspuns din partea lui. Consideră că actualul finanțator a făcut-o doar ca să pună presiune pe el și pentru a-și îmbunătăți imaginea în fața suporterilor dinamoviști care l-au contestat în ultimele zile.

Mircea Rednic se află zilele acestea în Belgia, unde s-a operat din nou la picior. Fostul antrenor al „câinilor” încearcă să găsească în Belgia potențiali investitori care să cumpere și restul acțiunilor deținute de Ionuţ Negoiță.