Mircea Sandu are din nou probleme cu cancerul. Fostului preşedinte al FRF i-a apărut o nouă tumoră

La 11 ani după ce a învins cancerul la colon, fostului preşedinte al FRF i-a fost descoperită, în urmă cu două luni, o tumoare la plămâni.

19 aug. 2020, 04:45
Mircea Sandu are din nou probleme cu cancerul. Fostului preşedinte al FRF i-a apărut o nouă tumoră

Mircea Sandu diagnosticat din nou cu cancer, la 11 ani de la momentul în care a avut cancer la colon. Conform gsp.ro, noua tumoare a fost identificată absolut întâmplător, la Nisa, fostul oficial FRF neavând niciun fel de simptome. Medicii francezi au ajuns la concluzia că tumoarea este malignă, deci operabilă, iar faptul că aceasta fost descoperită într-un stadiu incipient a fost considerat un mare noroc. Operaţia a fost un succes, în urma intervenţie chirurgicale tumoarea fiind extirpată în totalitate.  

Sursa citată mai scrie că toate costurile operaţiei chirurgicale au fost achitate prin intermediul asigurării medicale de care Mircea Sandu beneficiază în Franţa.   În urmă cu 11 ani, fostul şef al Federaţiei Române de Fotbal a ieşit învingător în lupta cu un cancer identificat la rect şi la ficat.  După două operaţii şi tratamente specifice, estimate la suma de 100.000 de euro, Mircea Sandu a scăpat de probleme.