O prezentatoare a fost avertizată de un telespectator că are cancer. Cum şi-a dat seama fanul că jurnalista este bolnavă

O prezentatoare din America a fost salvată de un telespectator, după ce acesta i-a trimis un mail, prin care i-a spus că are cancer. Într-adevăr, informaţia era adevărată, iar blondina nu ştia absolut nimic.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 14:16
O prezentatoare a fost avertizată de un telespectator că are cancer. Cum şi-a dat seama fanul că jurnalista este bolnavă

Victoria Price, de la WFLA News din Florida, a primit un mesaj de la un telespectator, care o sfătuia să meargă să-şi facă un control la tiroidă. Fanul i-a mărturisit că a avut nişte umflături asemănătoare pe gât şi a fost vorba de cancer.

Câteva știri personale pe care aș vrea să le împărtășesc. Se pare că am cancer. Și îi datorez descoperirea bolii unuia dintre telespectatorii noștri minunați care mi-a atras atenția. O să-mi iau câteva zile libere de mâine, dar ne vom revedea curând.

Dacă simţi ceva ciudat, eşti tânăr şi te crezi invincibil, nu eşti. Şi dacă cineva îţi spune să mergi la un control, probabil ar trebui s-o faci”, este mesajul transmis de Victoria Price fanilor săi.

Ea a mai mărturisit că a ajuns la timp la medic, iar nodulii nu au apucat să se dezvolte. Prezentatoarea a fost deja operată, iar acum este acasă, în perioada de recuperare.

hello from the other side surgery went well and I’m settling into my recovery room for the night. popsicles are now…

Publicată de WFLA Victoria Price pe Luni, 27 iulie 2020