Mircea Sandu, atac dur la Răzvan Burleanu: „Prea mulţi hormoni!”

Mircea Sandu a avut o intervenție telefonică la Dolce Sport în care a vorbit despre amicalul cu Argentina, dar și despre noul președinte al FRF, Răzvan Burleanu.

RomaniaTV.net
05 mart. 2014, 21:36
Mircea Sandu, atac dur la Răzvan Burleanu: „Prea mulţi hormoni!”

ROMANIA-ARGENTINA 0-0. „Eu cred că suporterii au fost extraordinari. Echipa a muncit. Am întâlnit o echipă foarte puternică. Chiar dacă nu s-a marcat, cred că suporterii sunt mulțumiți. Sunt semne bune. Mă bucur că a venit multă lume.

Messi a fost un jucător relaxat. A făcut câteva acțiuni incredibile. A amintit de câteva execuții ale lui Gică Hagi în tinerețe

Dragoș Grigore a jucat foarte bine. Pe zi ce trece capătă mai multă personalitate. Mățel s-a consacrat ca titular pe postul de fundaș dreapta.

Eu am stat cu familia mea, cu președintele ligii, cu câțiva colegi din federație. Domnul Burleanu nu știu unde a stat”, a spus Sandu la Dolce despre amicalul România – Argentina.

El a vorbit și despre posibilitatea ca Pițurcă să fie înlocuit de noul președinte al FRF, Răzvan Burleanu.

„La el e tinerețea care produce adrenalină. Trebuie să fii echilibrat, să vezi situația. Sunt documente, obiective. Mâine e Comitet Executiv. O să-l prezint pe noul președinte și pe urmă el își va prelua prerogativele. Sfatul meu pentru el e să respecte oamenii cu experiență. Dacă nu, greșește.

Comitetul executiv m-ar propune la UEFA. Inițiativa e a secretarului general sau a unui președinte de federație. Dacă o fac, bine. Dacă nu… Există o clauză în contractul pe care îl am ca federația să mă propună, nu pentru mine neapărat, ci pentru ceea ce pot să fac acolo pentru fotbalul românesc. Tinerețea conține prea mulți hormoni și adrenalină. E bine să fii rezervat în afirmații”, a mai spus Sandu la Dolce Sport.

Burleanu consideră „nesimţită” renta viageră de care va beneficia Mircea Sandu

Pachetul de beneficii al preşedintelui de onoare Mircea Sandu, adoptat în Comitetul Executiv, ce include o rentă anuală de 75.000 de euro, dreptul de a administra un etaj al unui sediu FRF, o limuzină la dispoziţie şi diurnă de 500 de euro/zi pentru deplasări în străinătate, nu a fost prezentat AG. Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, consideră „nesimţită” renta viageră de care ar urma să beneficieze Mircea Sandu.

Noul conducător al FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, că atât timp cât Mircea Sandu, în calitatea de preşedinte de onoare al forului, va beneficia de o „rentă viageră nesimţită”, va fi greu să îl aibă ca partener de discuţie.

„Nu ştiu care va fi relaţia mea cu Mircea Sandu din noua poziţie pe care o va avea, dar atât timp cât va avea acea rentă viageră nesimţită va fi greu să găsească un partener de discuţie în mine”, a spus Burleanu la Arena Naţională, înaintea meciului amical dintre reprezentativele României şi Argentinei.

Anterior, Sandu afirmase că va accepta să colaboreze cu succesorul său numai dacă va fi consultat. „Dacă voi fi consultat, dacă se doreşte să îmi spun punctul de vedere, să-mi împărtăşesc experienţa, cu mare drag. Repet ceea ce am spus pentru fiecare dintre candidaţi, dacă mi se bate la uşă, le deschid uşa. Dacă nu mi se bate, eu n-am să bat la uşa lor”, a spus Sandu, la Digi Sport.