Mircea Sandu: Chipciu, Tănase, Gardoş, Torje ar trebui să preia viaţa echipei naţionale

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii Alexandru Chipciu, Cristian Tănase, Florin Gardoş, Gabriel Torje ar trebui "să preia viaţa echipei naţionale", iar pe lângă ei să apară şi "cei mai tineri".

RomaniaTV.net
26 mai 2012, 12:48
Mircea Sandu: Chipciu, Tănase, Gardoş, Torje ar trebui să preia viaţa echipei naţionale

„Piţurcă se confruntă cu destul de multe probleme. Jucătorii şi-au pregătit pasul foarte important în viaţă, cel al căsătoriei, şi au fost lăsaţi. Alţi jucători au probleme cu accidentările, pe Mutu se va baza în anumite momente, iar cu Tamaş chiar nu ştiu ce se întâmplă. Am citit că Săpunaru a refuzat să vină şi probabil că Piţurcă îl va exclude, dar chiar nu ştiu care este situaţia lui. Alexandru Chipciu, Cristian Tănase, Florin Gardoş, Gabriel Torje ar trebui să preia viaţa echipei naţionale şi să apară şi cei mai tineri pe lângă”, a afirmat Sandu.

Mircea Sandu a menţionat că pentru turneul din Austria şi Elveţia al primei reprezentative costurile sunt de aproximativ 100.000 de euro: „Costurile pentru cantonamentul din Austria şi Elveţia se ridică la aproximativ 100.000 de euro, organizatorul turneului ne-a acordat cazarea, masa şi 40.000 de euro pentru charter, iar noi avem de plătit cantonamentul din ţară şi indemnizaţiile. La tineret, acţiunea pentru meciurile cu Slovacia se ridică la 50.000 de euro”.