Mircea Sandu: Gazonul de pe Arena Naţională a fost schimbat, arată excepţional

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, că gazonul de pe Arena Naţională a fost schimbat şi arată excepţional în perspectiva meciurilor echipei naţionale cu Ungaria şi cu Turcia, din preliminariile Cupei Mondiale, şi a adăugat că la stadion mai trebuie schimbate câteva scaune.

RomaniaTV.net
02 sept. 2013, 13:04
Mircea Sandu: Gazonul de pe Arena Naţională a fost schimbat, arată excepţional

Aşteptăm un stadion arhiplin (n.r.-la meciul cu Ungaria), mă aştept ca nivelul jocului să fie unul bun şi în urma victoriei stadionul să fie din nou plin la meciul cu Turcia. Gazonul a fost schimbat, l-am vizitat dimineaţă, am fost pe teren şi arată excepţional, mai trebuie schimbate câteva scaune care au fost deteriorate la meciul Stelei, dar se va rezolva totul în două zile. Sunt convins că va fi o atmosferă excepţională„, a spus Sandu, prezent la seminarul „Don’t fix it”, organizat de FRF şi AFAN, la Casa Fotbalului.

Naţionala României va întâlni Ungaria la 6 septembrie şi Turcia la 10 septembrie, ambele întâlniri urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014.

Ultimul meci jucat în această vară pe Arena Naţională a fost cel de la 21 august, dintre Steaua şi Legia Varşovia (1-1), din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.