Mircea Sandu îl apără pe Dragomir: Nu cred că a luat mită

Preşedintele FRF crede că şeful Ligii, Dumitru Dragomir, este nevinovat în dosarul în care este suspectat că ar fi cerut bani pentru a ajuta pe FC Timişoara să ia licenţa pentru Liga I, înaintea sezonului 2011/2012.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 17:21
Mircea Sandu îl apără pe Dragomir: Nu cred că a luat mită

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a negat, marţi, într-o emisiune televizată, că ar fi fost şantajat de şeful LPF în cazul neacordării licenţiei clubului FC Timişoara, precizând totodată că nu crede că Dumitru Dragomir ar fi luat mită de la preşedintele bănăţenilor, Marian Iancu.

„Nu cred că Dragomir a avut astfel de relaţii cu Marian Iancu. Eu şi Dragomir avem o relaţie de prietenie, nu avem cum să ne şantajăm unul pe altul. Eu nu cred că există o faptă de dare şi luare de mită pentru Dumitru Dragomir. Cum nu cred nici despre Avram, pentru că am auzit că vânduse un teren cu două milioane de euro înainte să înceapă ancheta împotriva lui. Până se dovedeşte vinovăţia lor, oamenii aceştia sunt nevinovaţi. Nu cred, pentru că ştiu cât era de grijuliu. Dacă instanţa se va pronunţa în defavoarea lui (n.r. – Avram) îmi fac mea-culpa, înseamnă că nu mă pricep la oameni”, a spus Sandu la Gsp TV.

Mircea Sandu a precizat că a câştigat procesul pe care i l-a intentat lui Marian Iancu, după ce acesta afirmase, în 2008, că i-a dat mită preşedintelui FRF pentru ca echipa sa să fie arbitrată corect: „Eu am câştigat şi fondul, şi apelul. Câştig procesul fără niciun fel de dubii şi cu asta se demonstrează că băiatul (n.r. – Iancu) nu mai are niciun fel de credibilitate în faţa nimănui. A spus că mi-a dat 300.000 mie, apoi a început să se răsucească că a dat federaţiei pentru Zambon. Oricum este compromis, orice declaraţie a lui în ce mă priveşte este de nebăgat în seamă”.