Mircea Sandu, ATAC DEVASTATOR: „Cămătărie, şantaj!”

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, l-a desfiinţat pe actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu.

RomaniaTV.net
04 iun. 2014, 18:06
Mircea Sandu, ATAC DEVASTATOR: „Cămătărie, şantaj!”

Mircea Sandu a fost extreme de acid la adresa înlocuitorului său, acuzându-l că este doar o marionetă la șefia FRF, în direct la Dolce Sport.

„Ce-a făcut până acum? Chiar nu știu! Din ce am înțeles, Federația e condusă de consilieri, nu de președintele  Burleanu. E de fapt un joc de păpuși pe acolo. Ba am înțeles că e o anumită persoană importantă din Federație, cu anumite relații care au activități de cămătărie și recuperări. Vorbe, dar să vedem ce se întâmplă!

Mă așteptam de la el să fie altfel din punct de vedere comportamental. Una a fost campania electorală, alta ar trebui să fie acum. Eu am înțeles să fim parteneri, așa am discutat în prima zi, dar eu mă mir cum pot niște oameni tineri să mintă așa. Programul lui din campania electorala e nerealizabil. Multe vrajeli electorale…

Cand vrei sa faci ceva, primul lucru nu e sa dai oamenii afara, nu faci corespondenta cu UEFA ca sa dai oameni afara si nu ataci renta viagera sau contractual pe care il are presedintele de onoare. Trebuie sa intri in concurenta cu ce-au facut cei dinaintea ta si, dupa 8 luni, vii si spui ce ai facut, daca esti pe plus sau pe minus”, a spus Mircea Sandu la Dolce Sport.