Mircea Solcanu face dezvăluiri INCENDIARE. Cine a fost SINGURA femeie cu care a făcut sex

Mircea Solcanu nu şi-a ascuns niciodată orientarea sexuală, de când a devenit persoană publică, iar acum a vorbit deschis despre viaţa sa, despre experienţele sexuale şi despre cum a depăşit confuzia pe care a trăit-o înainte de a se accepta pe el însuşi.

RomaniaTV.net
10 apr. 2014, 12:21
Mircea Solcanu face dezvăluiri INCENDIARE. Cine a fost SINGURA femeie cu care a făcut sex

Cand eram adolescent nu ma uitam la fete, dar nici la baieti. Nu imi gaseam locul. Eram confuz, nu stiam ce sa fac. Am gasit o carte si am inceput sa citesc. Am zis ups! ce simt eu are un nume„, a spus Mircea Solcanu, la WOWbiz.

Fostul prezentator TV a vorbit fără perdea şi despre prima sa experienţă sexuală cu un bărbat: „Aveam 18 ani, eram mic, mi-era teamă… Dar până la urmă a fost OK„.

Mircea Solcanu a recunoscut, însă, că, pentru a fi absolut sigur în privinţa orientării sale sexuale a încercat şi sexul cu o femeie. Abia când avea 24 de ani. „Voiam să mă conving că am făcut bine. Nu voiam să mă întreb «ce ar fi fost dacă…”. Nu poţi să zici că nu-ţi place ciorba de burtă dacă nu mănânci niciodată. Tipa era prietenă cu mine şi era mai mare. Când am văzut că se ataşează de mine, i-am zis, până la urmă. Fizic, am funcţionat, dar cu sufletul ce să fac?„, a dezvăluit Mircea Solcanu.