Mircea Zara a împlinit 58 de ani. Cum reușește să se mențină celebrul VJ: „Nu mă doare nicăieri, nu beau deloc alcool, nu mă droghez”

Mircea Zara a împlinit 58 de ani. Celebrul VJ și-a sărbătorit ziua de naștere marți, 19 septembrie și a oferit câteva detalii din viața sa privată. Prezentatorul mărturisește cum reușește să-și ascundă vârsta și explică că nu are niciun secret, ci ajută foarte mult gena, dar și stilul de viață sănătos.

19 sept. 2023, 20:40
Mircea Zara a împlinit 58 de ani. Cum reușește să se mențină celebrul VJ: „Nu mă doare nicăieri, nu beau deloc alcool, nu mă droghez”

Mircea Zara a împlinit 58 de ani. Având în vedere că, de ani, este neschimbat, VJ-ul spune care este secretul ‘tinereții’ lui. “Sincer, nu am niciun secret în afară de genă. Nici mama nu și-a arătat vârsta și pesemne asta s-a perpetuat la subsemnatul (râde). Nu mă doare nicăieri, nu beau deloc alcool, nu mă droghez și nu mănânc alandala.

Încerc să nu mănânc foarte gras și  nici foarte multă carne. Îmi doresc că sănătatea mea să fie beton, cum a fost și până acum, Doamne ajută. Cât ești sănătos le poți face pe toate”, spune Mircea Zara pentru Fanatik.ro.

Citește și: Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo. I s-a părut că e gay”

Mircea Zara a împlinit 58 de ani

Prezentatorul are și un vis neîmplinit, chiar dacă tot ce și-a dorit, până azi, a reușit să realizeze. “Visul meu este să ajung în Japonia, dar nu cred că voi ajunge vreodată. Mie nu-mi place să zbor pe distanțe mari, rezist maxim 5 ore. Așa că visul cu Japonia mă tem că va rămâne neîmplinit.

În copilărie nu mă serbam de ziua mea. Sigur că primeam cadouri de la prietenii mei și de la părinți dar, pe atunci, nu eram deloc fan în a-mi organiza ziua de naștere. Nu știu de ce, dar nu mi-a plăcut.

Când am mai crescut a început să-mi placă. Mama și tata îmi făceau cadouri, iar pentru mine ziua mea era ca una normală”, a mai declarat Mircea Zara.