Mircovici, despre petreceri în Palatul Parlamentului: Tot ce aduce bani şi nu e imoral trebuie exploatat

Deputatul Nicolae Mircovici consideră că anumite spaţii din Palatul Parlamentului ar putea fi folosite pentru organizarea unor evenimente contra cost, dacă acest lucru nu contravine bunelor moravuri, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 14:09
Mircovici, despre petreceri în Palatul Parlamentului: Tot ce aduce bani şi nu e imoral trebuie exploatat

‘Din punct de vedere al eficienţei, pragmatismul ne-ar determina ca ceea ce este eficient şi nu este contrar normelor morale, normale într-o societate să fie exploatat. (…) Cred că ceea ce cu generozitate această clădire oferă nu este rău să fie folosit în interesul oamenilor, iar banii obţinuţi vor diminua efortul bugetar. Din punctul meu de vedere, tot ceea ce este util şi ceea ce aduce bani şi nu contravine bunelor moravuri şi normelor de normalitate ar trebui exploatat’, a afirmat luni deputatul Niculae Mircovici.

El susţine că ‘nu poţi face comparaţie între o activitate politică şi o petrecere care are altă conotaţie şi la care nu se iau decizii’.

Deputatul a precizat că a participat la o serie de nunţi la care s-a băut doar apă şi suc.

‘Sunt anumite zone la care religia interzice consumul de alcool şi oamenii sunt fericiţi şi nu sunt trişti. Dar eu consider că şi alcoolul face parte din meniu, iar existenţa alcoolului nu face parte din starea de beţie’, a mai spus Mircovici.

Pe ordinea de zi a şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor era inclus iniţial un memorandum intern pentru rentabilizarea activităţii de alimentaţie, dar ulterior ordinea de zi a fost modificată şi acel memorandum nu a mai fost dezbătut în şedinţa de luni.