Mireasa bătăuşă: Şi-a petrecut noaptea nunţii la închisoare, după ce a lovit un invitat

O mireasă din Marea Britanie a fost arestată chiar în ziua nunţii după ce a lovit un invitat în faţă cu un pahar, în timpul unui scandal la petrecerea sa.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 21:22
Mireasa bătăuşă: Şi-a petrecut noaptea nunţii la închisoare, după ce a lovit un invitat

Femeia de 32 de ani din Kent, Amy Ward, şi-a petrecut noaptea nunţii la închisoare, în rochia de mireasă. Ea a fost eliberată după ce victima sa, care a fost tăiată pe faţă, nu a vrut să depună acuzaţii. Se pare că mireasa ar fi încercat să îşi apare proaspătul soţ de atacul unui oaspete.

Mirele, în vârstă de 54 de ani, Allen Herbe, a fost tăiat la umăr în bătaie.

În niciun caz Amy şi Allen nu au cauzat bătaia. Era un oaspete la nuntă care s-a comportant ca un animal şi el a provocat scandalul. Amy şi Allen nu s-au mai implicat în aşa ceva până acum, nu le stă în caracter. Acest invitat era din ce în ce mai beat, se purta urât şi era incontrolabil. Era nepoliticos şi agresiv şi a supărat foarte mulţi oameni la petrecere. Problemele au început când l-a atacat pe Allen, care încerca să se înţeleagă cu el, să îi spună să se comporte frumos. Amy a văzut că Allen era atacat şi încerca cu disperare să îl oprească. Nu am văzut-o când l-a lovit pe bărbat, dar a meritat-o”, povesteşte o prietenă a cuplului.