MIREASA HAPSÂNĂ. Visa la o nuntă de lux dar s-a pomenit cu doar 8 invitaţi la marele eveniment. MOTIVUL, HALUCINANT

Femeile îşi imaginează propria nuntă încă din primii ani de viață. Se văd îmbrăcate în cea mai spectaculoasă rochie, se văd ținând la braț un prinț fermecător și îşi închipuie că o să aibă cea mai frumoasă nuntă din lume. Și că o să fie fericite alături de prințul lor până la adânci bătrâneți.

06 sept. 2018, 13:29
MIREASA HAPSÂNĂ. Visa la o nuntă de lux dar s-a pomenit cu doar 8 invitaţi la marele eveniment. MOTIVUL, HALUCINANT

Cu siguranță, Susan, o tânără canadiancă, a avut și ea visul ei, în care nunta era desprinsă din povești, scrie avantaje.ro. Doar că, neavând mijloace financiare necesare îndeplinirii lui, a încercat să-i convingă pe invitați să-i… organizeze nunta. Și nu orice nuntă, ci una luxoasă.

Citeşte şi Nuntă mare în familia lui Tudorel Toader. Ministrul Justiţiei îşi însoară băiatul

Solicitarea insolită a viitoarei mirese adresată invitaților la nuntă

Prin urmare, a condiționat participarea invitaților de achitarea unei taxe de… 1000 de euro de persoană. Nu i s-a părut nimic ieșit din comun. Invitaților, însă, da. Drept urmare, doar opt persoane au fost de acord cu plătirea taxei.

Extrem de dezamăgită, tânăra i-a criticat pe rețelele de socializare și s-a arătat indignată de refuzul acestora de a plăti o sumă „modică”: „Eu am făcut sacrificii enorme pentru această nuntă. Domnișoara de onoare mi-a promis 4000 de euro, familia viitorului meu soț – 2500 de euro. Nu mi se pare deplasat să le cer invitaților 1000 de euro de persoană. Nu poți contribui cu suma asta, nu vii la nuntă. Asta se vrea a fi o nuntă exclusivistă și unică. Până acum, doar opt persoane ne-au virat suma solicitată”, precizează Susan.

„Proștii mi-au ruinat și nunta, și viața”
Refuzurile invitaților de a cotiza la nuntă l-au determinat pe viitorul mire să încerce să-și înduplece consoarta să organizeze o nuntă mai intimă. Propunerea bărbatului a scos-o din minți pe femeie, care a decis să pună capăt relației cu cel care a fost la un pas de a-i deveni soț.

Nici acesta nu a scăpat de reacția furibundă a femeii: „Ce-o fi crezut el? Că eu sunt un gunoi, o prostituată? ori mă mărit cu vreun neica-nimeni? Nu i-a convenit că am râs de sugestia lui și l-am simțit că începe să se îndepărteze”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Din păcate, Susan nu a avut parte nici de nunta dorită, nici de soț, nici de bani. Cheltuielile pentru nunta anulată s-au ridicat la 60.000 de euro. Iar cei care i-au fost alături, inclusiv cea mai bună prietenă, au părăsit-o rând pe rând.