Mireasă la apă. A fost aruncată în mare de soţul ei imediat după cununie VIDEO

În fotografiile făcute imediat după cununie, majoritatea mirilor sunt absorbiţi unul de altul şi fericirea li se poate citi pe chip. Un britanic a vrut însă ceva original şi spontan aşa că şi-a dus mireasa la malul mării şi a luat-o în braţe printre valuri. Absolut încântată de idee, mireasa s-a lăsat dusă de val şi şi-a sărutat cu foc soţul în faţa obiectivului. Nu avea însă nici cea mai mică idee ce o aştepta.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 20:45
Mireasă la apă. A fost aruncată în mare de soţul ei imediat după cununie VIDEO

O fericită mireasă a făcut o baie neaşteptată în Marea Nordului imediat după cununie. Autorul farsei a fost chiar soţul ei, care tocmai îi jurase iubire veşnică.

De-a dreptul şocată când s-a trezit aruncată în apă, în timp ce toată lumea din jur râdea în hohote, mireasa a gustat totuşi gluma şi nu s-a supărat nici măcar din cauză că rochia ei a devenit dintr-o dată transparentă şi i-a atras comentarii precum „balenă eşuată”.

VEZI VIDEO AICI

În ciuda băii neaşteptate făcută în Marea Nordului, mireasa s-a bucurat din plin de petrecerea organizată pe plajă, la care au participat şi cei trei copii pe care îi are deja cu soţul său, căruia i-a promis, pe lângă iubire veşnică, şi o cruntă răzbunare.