Mireasa minoră surprinde din nou. Şi-a aniversat IMPLANTURILE MAMARE într-un mod care te va lăsa mască FOTO

Courtney Stodden, o vedetă de televiziune în vârstă de 19 ani şi-a pus silicoane mamare că să fie mai sexy. Diva a ţinut neapărat să marcheze momentul într-un mod cu totul special. Aşa, ca să se bucure toată lumea.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 18:24

La Mulţi Ani SÂNILOR lui Courtney Stodden!, i-au urat mai multe publicaţii de presă după ce au dat de selfie-urile blondei platinate pe care le-a postat cu nemiluita pe Instagram.

În imagini, tânăra vedetă apare cu noile protuberanţe lucrate chirurgical înfipte în nişte coifuri de petrecere, din carton şi cu franjuri sclipicioase în vârfuri, în timp ce cu buzele ei provocatoare, întredeschise şi, aparent, tot siliconate se pregăteşte să sufle într-o lumânărică aniversară…

Citeşte şi Mireasa minoră a surprins pe toată lumea FOTO

Astfel  a considerat ea că trebuie să celebreze primul an de existenţă a unor sâni siliconaţi. Blonduţa şi-a făcut aceste intervenţii estetice anul trecut, în scurt timp după ce declarase în public că este „free” 100% de orice modificare estitică cu ajutorul chirurgiei.

Citeşte şi PROTEST în pielea GOALĂ după ce Instagram i-a închis contul Rihannei. Fotografii INEDITE

Din păcate, blonda nu a dat petrecere în toată regulă, ci şi-a aniversat silicoanele de una singură, pentru că s-a despărţit de prietenul ei, Doug, de 53 de ani, în luna noiembrie. Atunci a luat măsuri importante pentru viaţa ei, jurând că a terminat-o cu diferenţele mari de vârstă între ea şi un viitor partener şi declarând pentru E! News: „Vreau să fiu liberă şi să mă bucur de independenţa mea, fără să îmi neglijez tinereţea!”…