Mireasă pentru fiul meu: Ce face Nicolae la câteva ore după ce a sărit gardul? Cătălina este devastată

Nimeni nu-şi poate reveni din şocul de acum câteva ore, când Nicolae, singurul concurent din competiţia "Mireasă pentru fiul meu" însoţit de mamă, a decis să părăsească competiţia într-un mod surprinzător, sărind gardul casei. Mai mult decât atât, iubita lui Nicolae, Cătălina nu se poate opri din plâns şi nu înţelege de ce situaţia a putut degenera atât de rău.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 14:33

Cătălina a intrat în stare de şoc, după ce iubitul ei a decis să încalce regulamentul show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”. Nicolae a fugit din curtea casei şi a sărit gardul, după ce a avut câteva neînţelegeri cu iubita lui din casă.  Deşi a încercat să-şi oprească iubitul să nu plece, Cătălina nu l-a putut împiedica.

Fiindcă situaţiile critice unesc oamenii, alături de Cătălina s-a aflat şi doamna Maria, mama lui Nicolae, afectată în aceeaşi măsură de gestul extrem al fiului ei, potrivit SpyNews.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU copiază Insula Iubirii. SCENE XXX între Elly şi Cristian. Totul a fost filmat

Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea emisiunii a încercat să le liniştească pe cele două şi să le asigure că Nicolae se află în siguranţă. De asemenea, Mirela Boureanu Vaida a trebuit să le mai spună acestora că Nicolae din păcate va primi şi o mustrare corespunzătoare gestului său.

„Nicolae este sănătos, se află în custodia colegilor mei. Nu este nimic grav, nu a păţit nimic, se află în altă cameră, nu a plecat în viaţa de apoi. Nu ştim dacă se va întoarce azi, mâine, probabil va fi dus la hotel şi vom aştepta o decizie din partea comisiei. În mod normal, acest lucru l-ar descalifica, însă în acest sezon am mai avut astfel de ieşiri. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. E păcat că a stat şi el şi doamna Maria 10 luni în casă, iar apoi el a dat cu piciorul unei şanse în finală”, a spus Mirela Boureanu Vaida în timpul emisiunii.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu. A făcut-o ÎN DIRECT, lăsându-i pe toţi cu gura căscată