Mireasă pentru fiul meu: Diana, anunţ de zile mari pe Facebook: „Sunt în aşteptarea unei minunate fiinţe!”

Diana, fostă concurentă în competiţia "Mireasă pentru fiul meu" şi-a surprins prietenii virtuali cu un mesaj extrem de emoţionant şi surprinzător.

RomaniaTV.net
12 nov. 2015, 14:05
Mireasă pentru fiul meu: Diana, anunţ de zile mari pe Facebook: „Sunt în aşteptarea unei minunate fiinţe!”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Diana a postat pe contul ei de Facebook un mesaj care le-a dat emoţii mari fanilor săi.

Mai exact, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit că a fost plăcut surprinsă să constate că aşteaptă o fiinţă minunată. Chiar dacă gândul tuturor internuţilor a fugit la un bebeluş, tânăra i-a dezamăgit în finalul mesajului, spunându-le că fiinţa la care făcea referire este nimeni altul decât Moş Crăciun, scriu cei de la SpyNews.ro.

„Ei bine, e oficial! Am veşti minunate, o surpriză extraordinară chiar şi pentru mine! Sunt în aşteptarea unei minunate fiinţe. Un pic mai mult de 6 săptămâni! De asemenea şi eu sunt foarte şocată, dar fericită, aproape nu pot să cred. Am atât de multe sentimente amestecate, un amestec de anxietate, nervozitate, bucurie.

Suntem cu adevarat într-o dulce aşteptare. Iniţial nu am dorit să o scriu aici, pe Facebook, dar cum voi îmi sunteţi prieteni, am decis să o fac oficial. Sunt entuziasmată! Cine dintre toţi cei care mă cunosc şi-ar fi imaginat asta?!? Dar uite că da, aşteptăm… aşteptăm sosirea lui Moş Crăciun. În doar 6 săptămâni! Ho ho ho!”, a scris Diana pe Facebook.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Out din emisiune! Mirela Boureanu Vaida a luat decizia