Mireasă pentru fiul meu. Mirela Boureanu a DECIS: „Vă ridicaţi în acest moment şi plecaţi!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Mirela Boureanu Vaida a rămas foarte surprinsă, când doamna Angela, mama Cătălinei, a decis să părăsească competiţia "Mireasă pentru fiul meu".

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 13:03

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Cu o zi în urmă, doamna Angela şi fiica sa, Cătălina, au avut o discuţie destul de aprinsă, care s-a sfârşit cu numeroase injurii şi acuze greu de suportat. Pentru că fiica sa îşi dorea ca mama să plece, după o noapte lungă, doamna Angela a decis să plece acasă, informează SpyNews.ro.

Mireasă pentru fiul meu: Cătălina a ÎNTRECUT ORICE LIMITĂ. Uite cum şi-a JIGNIT propria MAMĂ

„Vreau să ies de aici. Până aici mi-a fost. Ca respect şi ca fel de a comunica era mai bun Neluţu. Din câte am înţeles el a realizat că nu i-am vrut răul. Eu vreau să plec. Mi-am apărat ca o leoaică puiul”, a declarat doamna Angela, care a plecat acasă fără să-şi ia rămas bun de la copilul ei.

Văzând că doamna Angela nu renunţă la decizia sa, Mirela Boureanu Vaida a dorit să o întrebe dacă este sigură de ceea ce va face: „Sunteţi sigură că vreţi să plecaţi? Vă ridicaţi în acest moment şi plecaţi!”, i-a spus Mirela Boureanu Vaida.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: EA este noua IUBITĂ a lui Laur! Oana va TURBA de GELOZIE FOTO