Mireasă pentru fiul meu 2015. Cine sunt concurenţii cu cele mai mari şanse la victorie FOTO

Mireasă pentru fiul meu 2015. Cine sunt favoriții la Mireasă pentru fiul meu 2015. Trei cupluri au mari șanse să câștige marele premiu în august.

29 apr. 2015, 07:32

Mireasă pentru fiul meu 2015. Emisiunea Mireasă pentru fiul meu 2015 este în plină desfășurare, încep să se formeze favoriți pentru câștigarea marelui premiu dar lucrurile cu siguranță se mai pot schimba până în august, scrie click.ro.

Cu toate că mai este cale lungă până la finală, există niște favoriți clari la Mireasă pentru fiul meu 2015 și depinde doar de ei cum vor gestiona această situație. Concurenții se luptă ediție de ediție să câștige inimile telespectatorilor și până acum am descoperit 3 cupluri favorite, însă unul dintre ele s-a distanțat puțin în preferințele oamenilor.

Citeşte şi ŞOCANT. Un concurent de la MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a leşinat în direct. Ambulanţa a sosit de urgenţă

Cristian și Elly sunt favoriți la Mireasă pentru fiul meu 2015. Sunt favoriți clari și în acest moment nimic nu pare să le stea în cale: sunt votați aproape în fiecare săptămână ca mirele și mireasa săptămânii.

Chiar și mama lui Elly i-a dat binecuvântarea lui Cristian, deși fanii Mireasă pentru fiul meu 2015 știu clar că aceasta nu îl suportă. Mai mult, se pare că în curând Cristian o să îi întâlnească și tatăl lui Elly.

Citeşte şi MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Finala săptămânii. Încă un concurent aproape de a sări gardul

Ei au în acest moment șansele cele mai mari să câștige, în opinia fanilor. Totul depinde doar de ei cum vor putea să gestioneze relația lor.