Mireasă pentru fiul meu. Adriana, ameninţată cu moartea de fostul iubit

În câteva săptămâni, vom afla câștigătorii celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", vom asista la nunți și jurăminte de-ale unor tineri concurenți are își vor întemeia familii.

28 iul. 2016, 09:51
Mireasă pentru fiul meu. Adriana, ameninţată cu moartea de fostul iubit

Dacă vor câștiga sau nu Marele Premiu Adriana și Valentin, vom vedea, scrie spynews.ro. Cert e că se apropie oricum cu pași repezi către căsătorie. Adriana a trăit momente emoţionante în cadrul ediţiei de miercuri, când familia ei a venit în platou.

Citeşte şi MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Emisiunea a fost întreruptă. Ce s-a întâmplat

Emoţionată şi încântată de prezenţa celor dragi, Adriana a petrecut câteva momente în compania lor, iar vizita lor a scos la iveală detalii inedite. Bunica acesteia a mărturisit că Adriana este ameninţată cu moartea de profesorul cu care a avut o idilă, fapt pentru care vor lua măsuri: „Îl dăm în judecată. Ea nu l-a vrut, iar el nu vrea să înţeleagă. Are conturi false şi îi ameninţă cu moartea. Nouă nu ne e frică pentru noi, ne e teamă pentru ei, că vor să trăiască în Bucureşti. Avem oameni şi o să-l dăm în judecată”, a povestit bunica fetei care a mărturisit că această reacţie vine în urma clasării Adrianei pe locul întâi, explică.