Mireasă pentru fiul meu: Adriana, DECLARAŢII INCENDIARE despre fosta relaţie

Adriana, una dintre concurentele actualului sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a făcut recent o serie de declaraţii incendiare despre ultima sa relaţie.

RomaniaTV.net
13 ian. 2016, 13:33
Mireasă pentru fiul meu: Adriana, DECLARAŢII INCENDIARE despre fosta relaţie

Până de curând, Adriana nu a dorit să povestească absolut nimic din trecutul ei amoros, însă cum mai toată lumea îi aducea în vizor acest subiect, concurenta s-a gândit să spună lucrurilor pe lume.

Tânăra de 25 de ani a mărturisit că a avut o relaţie cu unul dintre profesorii ei de la facultate şi că respectivul bărbat a făcut o adevărată obsesie pentru ea. Implicată în prezent într-o relaţie cu un tânăr pe care l-a cunoscut în concurs, Adriana i-a aruncat cuvinte dure fostului, informează Libertatea.ro.

Citeşte şi  Bombă la MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: „Este însărcinată

„După ce o să ies de aici, ia-o ca pe o ameninţare, eu nu mai am nimic de pierdut şi o să mă răzbun. O să te las fără serviciu. El ştie că nu are niciun motiv să mă numească „femeie de moravuri uşoare”, lucru pentru care aş fi vrut ca fratele meu să-l pocnească. Eu, în momentul de faţă, nu mai am nimic de pierdut.

Dacă am evitat asta până acum, a fost pentru familia mea. Nu te voi ierta niciodată. Eu de Valentin nu o să mă despart niciodată, chit că o să te spânzuri. Cred că e mai mult decât frustrare. În momentul ăsta, el nu are niciun drept. Nu are ce să spună despre mine, pentru că eu nu am făcut nimic de care să-mi fie ruşine. (…) Am spus că am avut un iubit care este acum în America. Nu e adevărat. Am spus asta ca să scap de alte întrebări”, a declarat Adriana în timpul emisiunii.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Scandal de proporţii în bucătaria fetelor