MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andreea Mantea: „Începem emisiunea cu o veste tristă”

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a început ediţia de marţi cu o veste tristă şi a ţinut un mic discurs despre cât de scurtă şi imprevizibilă este viaţa.

RomaniaTV.net
24 mart. 2015, 14:12
MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andreea Mantea: „Începem emisiunea cu o veste tristă”

MIREASA PENTRU FIUL MEU: „Începem emisiunea cu o veste tristă. În viaţă poţi să treci peste orice, dar nu peste moarte. Trebuie să încercăm să trecem peste absolut orice problemă şi să comunicăm mai mult. În această dimineaţă 148 de persoane s-au trezit cu bucurie, dar şi-au pierdut viaţa. Nu ştim dacă în avion se aflau şi pasageri români. Important este că peste moarte nu putem trece, dar peste celelalte probleme da. Orice lucru poate să fie rezolvat prin comunicare, trebuie doar să ne dorim”, a spus Andreea Mantea, la începutul ediţiei de marţi a Mireasa pentru fiul meu.

Avionul Airbus A320 circula pe ruta Barcelona- Düsseldorf şi s-a prăbuşit în regiunea Digne. Avionul avea 24 de ani şi aparţinea companiei aeriene Lufthansa din 1991, potrivit airfleets.net. Lufthansa este cea mai mare companie aeriană germană și din Europa. Presa de pretutindeni nu exclude ca acest incident să fie un atac terorist.

MIREASA PENTRU FIUL MEU.  Dupa 13 ani in care Ana nu si-a vazut tatal ea a avut ocazia sa ii auda vocea si sa il intrebe tot ce o nelinistea in pauzele de publicitate de la finala saptamanii trecute. Tatal Anei a sustinut ca mama si bunica Anei au fost cele care l-au tinut la distanta de fiica lui. Petru: “Degeaba ma plac parintii Anei, daca ea nu ma place!” Potrivit mireasapentrufiulmeu.org, Petru este de parere ca Ana se va intalni in afara concursului cu Gabi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU.  Elly: “Ne ciondanisem putin, dar nu ma gandeam ca o sa faca vreodata asa ceva!” Marian: “E un om care tine suferinta in el. Putea sa fie toata lumea langa el, dar daca nu era Elly? A fost tocat zi de zi. Toate refuzurile l-au afectat!”

Elly: “Simt ca m-a abandonat, dar pe o parte il inteleg si pe el ca nu a fost o situatie usoara! Daca as fi fost in locul lui Cristian as fi luptat pana la capat si intotdeauna m-as fi gandit la el. In a doua luna de relatie l-am descoperit asa cum este el. Chiar daca are tatuaje si pare dur, nu este deloc asa! Este un om cu suflet mare pe care te poti baza, intotdeauna cand iti este greu este langa tine!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU.  Marian: “In momentul cand mama lui Elly a intrat in casa, a venit la toti cei care i-am dat lui Elly sfaturi de bine si ne-a spus sa nu ii mai dam niciun sfat!”

Danut: “S-a simtit respins tot timpul de familia lui Elly, iar ceea ce a facut nu e un gest de lasitate!”

Ce a avut de spus mama lui Elly despre Cristian: “Nu i-am spus nimic in afara de verigheta. Il rog daca poate sa se intoarca! Cu ce drept ma acuza Marian? Sa-si vada de relatia lui, sa imi lase copilul in pace. Nu ii este rusine? Sunt mama ei, eu nu le spun sa se desparta! I-am spus fiicei mele sa se cunoasca si afara cu Cristian, sa nu faca nunta in Marea Finala!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU.  Dupa petrecerea burlacilor, Cristian s-a gandit la repercursiunile pe care le vor avea faptele lui. A doua zi, Cristian a pasit timid spre Elly, in semn de pace, dar reactiile ei au fost dure.