MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Au fost la un pas de BĂTAIE

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU este un show în cadrul căruia se formează cupluri, dar totodată rezistenţa lor este greu încercată. Doi dintre îndrăgostiţii din casa MPFM au fost la un pas de bătaie, iar totul a fost surprins de camerele de luat vederi.

RomaniaTV.net
13 mai 2015, 13:09
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Au fost la un pas de BĂTAIE

Un cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu” începe, treptat, să se destrame. Miercuri, telspectatorii au privit şocaţi cum unul din cei mai vechi concurenţi, Dănuţ, şi-a bruscat iubita pe Carmen.

Pentru cei doi ultima perioadă a fost una dificilă şi au anunţat că nu mai formează un cuplu, după ce au avut parte de certuri repetate şi discuţii în contradictoriu. Mai mult, deşi Dănuţ şi-a acuzat partenera că nu îi oferă suficientă afecţiune şi că îşi doreşte mai multă tandreţe în relaţie, tot el a fost cel care a dat dovadă de gesturi extreme, iar firea vulcanică l-a adus în pragul violenţei.

 

„Eu nu sunt un om violent. Nu am dosare, nu am dat în nimeni până acum. Dacă se consideră că gesturile astea şi bruscările astea sunt demne de un animal şi nu de un om, asta este. Indiferent de ce aş explica eu, tot acolo se ajunge”, a spus Dănuţ.

De cealaltă parte, Carmen a recunoscut că îi este teamă să aibă o astfel de relaţie şi nu îşi doreşte să ajungă o victimă a violenţei. Toate aceste lucruri au făcut-o pe concurentă să renunţe să mai lupte pentru această relaţie.