Mireasă pentru fiul meu. Bucurie de nedescris pentru un concurent. Ce veste a primit

S-au mutat împreună după doar o săptămână din momentul în care s-au cunoscut, iar apoi el a şi cerut-o de soţie, răspunsul ei fiind, bineînţeles, unul pozitiv. Acum, cei doi au de gând să ducă relaţia lor la un alt nivel, dovedind că au făcut tot ce le stă în putință să uite de "regula nr. 25" a concursului în urma căruia a devenit el celebru.

21 mart. 2016, 09:59

Radu, fostul concurent din casa „Mireasă pentru fiul meu”, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alya, scrie spynews.ro. De altfel, pentru tânăra care a reuşit să îi cucerească inima, după doar o săptămână, Radu a părăsit Bucureştiul pentru a se muta în Sibiu. Iar acum, Radu și Alya au toate motivele să sărbătorească, din nou.

Citeşte şi MIREASĂ PENTRIU FIUL MEU: Ambulanţa, chemată de urgenţă ÎN DIRECT. Ce s-a întâmplat

Mai exact, au spus apropiați de-ai lor, cei doi îndrăgostiți vor deveni, la sfârșitul anului, părinți. De altfel, încă de când au anunțat că s-au logodit, Alya şi Radu spuneau că vor să îşi mărească familia. „Vrem să vină barza mai repede, dar se lasă aşteptată. Amândoi ne dorim foarte mult acest lucru”, a mai spus Alya.

Iar acum, pare-se, vor fi nevoiți să grăbească și mai mult nunta, ei stabilind, inițial, ca evenimentul să aibă loc în vara viitoare. „Cununia va fi în vara anului viitor, în luna iunie, în funcție de post, sau în luna iulie. Mă gândesc încă la o dată exactă, dar vreau să fie cald. Sunt tare mândră de noul meu inel. Îl port cu mândrie”, mai spunea Alya înainte de a afla că este însărcinată.