Mireasă pentru fiul meu: Cassandra a PĂRĂSIT competiţia

Cassandra, una dintre cele mai controversate concurente din casa "Mireasă pentru fiul meu", a decis să plece acasă. Decizia sa vine la scurt timp după ce iubitul ei, Robert a fost eliminat.

RomaniaTV.net
07 oct. 2015, 10:18
Mireasă pentru fiul meu: Cassandra a PĂRĂSIT competiţia

Noul sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” este presărat de momente tensionate şi de răsturnări de situaţie. Asta după ce în mai puţin de o lună şase concurenţi au decis să plece acasa.

Printre aceştia se numără şi Cassandra, cea care formase primul cuplu din competiţie.

După ce a fost criticată dur, atât de mamele din casă, cât şi de telespectatori pentru comportamentul său, Cassandra s-a hotărât ca să se întoarcă acasă şi să îşi găsească marea dragoste departe de ochii curioşilor, informează SpyNews.ro.

„Decid să plec. Am multe motive, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Cosmin şi Robert nu au nicio legătură. Am să plec. Nu pot să rămân”, a declarat Cassandra.

Cu toate că tânără a susţinut că îşi doreşte nespuns de mult să îşi reia relaţia cu Robert, înainte de a pleca acasă, aceasta a decis să mai facă un gest extrem. S-a apropiat extrem de mult de Cosmin, deşi el era într-o relaţie cu Crina. Mai mult decât atât, Cassandra l-a determinat pe Cosmin să o şi sărute.

De asemene, înainte de a pleca, Cassandra a mai uimit pe toată lumea cu încă un gest. A susţinut cu vehemenţă că suma pe care trebuie să o returneze staff-ului emisiunii  o va avea într-o lună: „Dacă vreau, 30.000 euro îi fac într-o lună”.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Una dintre concurente ar fi însărcinată